ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ МАКС

  • ден 900.00
    Unit price per 


Моќност: 1500 W
Максимален капацитет: 1.7l
Автоматски прекинувач со пилот светилка
Скриен грејач
Заштита од прегревање
Ротирачка база 360˚за лесно користење
Куќиште од нерѓосувачки челик


Препорачано