ФИГАРО МЕСКО

  • ден 599.00
    Unit price per 


Моќност 40W
Керамички слој кој обезбедува дистрибуција на топлината
Дијаметар: 12-25мм
Брзо загревање (PTC)
on/off копче
Индикаторска светилка
Препорачано