Хиперреалистични цртежи

  • ден 10,000.00
    Unit price per 


Набавете хиперреалистицен портрет од нашиот најпознат македонски хиперреалист Марио Шапкар.

Испратете ваша фотографија и нарачајте хиперреалистичен портрет со вашиот лик или со ликот на вашите сакани. 

Димензија:A3 Format(42x30)

 Број за нарачки:074-220-200


Препорачано