Комплет светла за кола со далечинско

Комплет светла за кола со далечинско

  • ден 600.00
    Unit price per 


Комплет светла за кола со далечинско-16 RGB бои и 4 режими Flash, Strobe, Fade, Smooth.
⇒ Исклучително импресивно, со овие димензии сигурно нема да останете незабележани.
⇒ Можност за осветлување само во бојата или режимот што сте ги избрале.
⇒ Силиконска обвивка отпорна на влага.
Saving Заштеда на енергија.
⇒ 6 LED диоди во секоја сијалица

Карактеристики:
Тип на сијалица: T10 - W5W (Ш2,1х9,5д)
Работен напон: DC 12V
Потрошувачка: 0,16А
Моќност: 2W
Тип на леден чип: 5050
Агол на осветлување: 360 степени
Димензии на сијалицата: должина 33 mm, ширина 9,5 mm
Содржина: 2 парчиња. светилки + далечински управувач + батерија


Препорачано