Маѕѕ Perfection – 2200 g | 36 сервирања

  • ден 1,790.00
    Unit price per 


100% растително потекло; без ГМО; 20,6 g* протеин

Извор на протеини од грашок и ориз

Без додаден шеќер**

Одличен вкус

*во доза од 30 g / **содржи природни шеќери

Препорачано