100 Whey Shredded 2100gr 70 servings

  • ден 2,490.00
    Unit price per 


30gr порција со 23g висококвалитетен Volactive®protein

6900mg Bcaa & 5400mg глутамин по порција
Без додаден шеќер

Неверојатно зависен вкус

Додадено Digezyme®

Погоден за секаков вид на употреба

Препорачано