100 WHEY SHREDDED 30 GR

100 WHEY SHREDDED 30 GR

  • ден 60.00
    Unit price per 


5gr порција со 19g висококвалитетен Volactive®protein

5700mg Bcaa & 4500mg глутамин по порција
Без додаден шеќер

Неверојатно зависен вкус

Додадено Digezyme®

Погоден за секаков вид на употреба

Препорачано