EkoSpar ALBA 18 kw
EkoSpar ALBA 18 kw

EkoSpar ALBA 18 kw

Regular price ден 70,725.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

Спецификација

 • Димензии: 58,5cm x 55,5cm x 97cm
 • Максимална површина на загревање: 130m²
 • Номинална излезна топлина: 18kW
 • Потрошувачка на гориво на час: min. 1,2Kg/h max. 3,2Kg/h
 • Моќ на загревање на простор: 3kW
 • Капацитет на полнење: 22Kg
 • Моќ на загревање на вода: 15kW
 • Капацитет на бојлер: 32l
 • Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 92
 • Максимален работен притисок: 2 bar
 • Тежина: 180Kg
 • Потрошувачка на електрична енергија: 450W
 • Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz