EkoSpar AURIGA 25 kw

 • ден 76,875.00
  Unit price per 


Спецификација

 • Димензии: 58,5cm x 55,5cm x 112cm
 • Максимална површина на загревање: 180m²
 • Номинална излезна топлина: 25kW
 • Потрошувачка на гориво на час: min. 1,5Kg/h max. 5Kg/h
 • Моќ на загревање на простор: 3kW
 • Капацитет на полнење: 30Kg
 • Моќ на загревање на вода: 22kW
 • Капацитет на бојлер: 37l
 • Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 91
 • Максимален работен притисок: 2 bar
 • Тежина: 215Kg
 • Потрошувачка на електрична енергија: 450W
 • Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz
 • Дијаметар на издувна цевка: 80mm

 


Препорачано