BCAA JUICE ENERGY 10.35 GR Pink Lemonade

BCAA JUICE ENERGY 10.35 GR Pink Lemonade

  • ден 40.00
    Unit price per 


6000mg BCAA по порција
2000mg L глутамин по порција
1000mg Citrulline Malate
Нема додаден шеќер
100% инстант за лесно мешање
Најдобриот сочен вкус што некогаш сте го пробале


Препорачано