ЦЕДАЛКА МАКС

  • ден 700.00
    Unit price per 


Моќност:25w
Капацитет на садот:1l
Kонуси за цедење:2
Транспарентен сад за сок
Транспарентен заштитен капак
Кабел кој лесно се складира
Боја:зелена

Препорачано