VEGA 12 kw

VEGA 12 kw

  • ден 55,350.00
    Unit price per 


Димензии: 48,5cm x 63cm x 105cm
Максимална површина на загревање: 90m²
Номинална излезна топлина: 10kW
Потрошувачка на гориво на час: min. 0,6Kg/h max. 2,1Kg/h
Редуцирана излезна топлина: 3kW
Автономија на работа при номинално загревање: 7h
Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 90.1
Автономија на работа при редуцирано загревање: 22h
Ефикасност при редуцирана излезна топлина: η% 90
Тежина: 125Kg
Капацитет на полнење: 15Kg
Потрошувачка на електрична енергија: 360W
Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz
Дијаметар на издувна цевка: 80mm

Препорачано