EcoSpar GEMINI 8KW

EcoSpar GEMINI 8KW

 • ден 46,125.00
  Unit price per 


Спецификација

 • Димензии: 91,6cm x 24,7cm x 107,7cm
 • Максимална површина на загревање: 90m²
 • Номинална излезна топлина: 8kW
 • Потрошувачка на гориво на час: min. 0,6Kg/h max. 2,1Kg/h
 • Редуцирана излезна топлина: 3kW
 • Автономија на работа при номинално загревање: 7,2h
 • Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 90
 • Автономија на работа при редуцирано загревање: 24,5h
 • Ефикасност при редуцирана излезна топлина: η% 88.5
 • Тежина: 97Kg
 • Капацитет на полнење: 15Kg
 • Потрошувачка на електрична енергија: 360W
 • Примарна цевка за согорување на воздух: 40mm x 40mm
 • Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz
 • Дијаметар на издувна цевка: 80mm
 • Број за нарачки: 074-220-200

Препорачано