EcoSpar SOLARA 6KW

EcoSpar SOLARA 6KW

Regular price ден 39,975.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

Спецификација

  • Номинална излезна топлина: 6 kw.
  • Редуцирана излезна топлина: 2 kw
  • Потрошувачка на гориво на час: мин. 0,45кг/ ч мах. 1,2кг/ч
  • Максимална површина на загревање: 45м2.
  • Тежина: 95 кг.
  • Капацитет на полнење: 12,5кг.
  • Дијаметар на издувна цевка: 80мм
  • Димензии: 47см/50см/80см
  • Број за нарачки: 074-220-200