EcoSpar TUKANA 8KW

EcoSpar TUKANA 8KW

 • ден 43,050.00
  Unit price per 


Спецификација
 • Димензии - 48,5cm x 63cm x 100cm
 • Максимална површина на загревање - 70m²
 • Номинална излезна топлина - 8kW
 • Потрошувачка на гориво на час - min. 0,7Kg/h max. 1,65Kg/h
 • Редуцирана излезна топлина - 2,6kW
 • Автономија на работа при номинално загревање - 9h
 • Ефикасност при номинална излезна топлина - η% 90.1
 • Автономија на работа при редуцирано загревање - 21,4h
 • Ефикасност при редуцирана излезна топлина - η% 89.2
 • Температура на издувна цевка при номинална излезна топлина - 195°C
 • Тежина - 115Kg
 • Температура на издувна цевка при редуцирана излезна топлина - 160°C
 • Капацитет на полнење - 15Kg
 • Потрошувачка на електрична енергија - 340W
 • Дијаметар на примарна цевка за согорување на воздух - 60mm
 • Приклучок за електрична енергија - 230V / 50Hz
 • Дијаметар на издувна цевка - 80mm
 • Број за нарачки: 074-220-200

Препорачано