ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ АДЛЕР

  • ден 930.00
    Unit price per Тип - ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ
Капацитет: 1,0 L
Моќност: 850W
Скриен грејач
Филтер
Автоматски прекинувачПрепорачано