ФЕН МАКС

  • ден 999.00
    Unit price per 


Моќност: 2200w
Температурни нивоа:3
Брзини:2
Ладен воздух за фиксирање на фризурата
Јонска функција
Усмерувач на воздух
Отстранлив филтер
Кука за закачување
Безбедносно исклучување

Препорачано