GABA Gold – 80 Caps

GABA Gold – 80 Caps

  • ден 1,190.00
    Unit price per 


Аминокиселина во форма на капсула
3Г γ-аминобутирична киселина по порција
Идеално за спортисти со зголемен протеински метаболизам
Вклучени во метаболизмот на глутамин и ГАБА

Препорачано