GALVANIZE 100 WHEY | 2300 GR

GALVANIZE 100 WHEY | 2300 GR

  • ден 2,790.00
    Unit price per 


  • 23-24g високо квалитетен протеин
  • Нема додаден шеќер
  • Неверојатен  вкус
  • 100% инстант за лесно мешање
  • Volactive®
  • Најквалитетната суровина во светот

Препорачано