Instantly Ageless: Само 3 минути за лице без брчки

  • ден 5,999.00
    Unit price per 


Instantly Ageless: Само 3 минути за лице без брчки

Кожа без брчки за само неколку минути? Избришани подочњаци и вреќи под
очите веднаш? Мислете дека е тоа невозможно? Instantly ageless кремата сето
тоа го прави можно. Веќе само 20-тина секунди се потребни за првите видливи
резултати, при што несаканите брчки видливо се губат пред вашите очи. Овој
крем дава револуционерни резултати за враќање на времето ( годините)
наназад : ги намалува видливите знаци на стареење и ја освежува кожата па
дава беспрекорен изглед. Според многу anti age експерти, ова е еден од
најдобрите креми на светскиот пазар за “бришење” на брчките.
Ефектот на затегната кожа без брчки трае од 6 до 9 часа.


Овој производ содржи аргирелин, состојка која има ефект на ботокс, но без
игла. Овој производ ги брише и темните кругови под очите , го отстранува
вишокот течности, со што ги отстранува и такавиканите кеси (отоци) под
очите.
Едно пакување е доволно за 2 до 3 нанесувања на парцијални делови на
лицето, или за едно нанесување на лицето, вратот и деколтето.

Состојки:

Вода (Aqua), натриум силикат, магнезиум силикат, ацетил хексапептид-8
(Argireline), феноксиетанол, етилексиглицерин, жолта 5 (Cl 19140), црвена 40
(Cl16035).

Како се користи

Исчистете ги со влажно туферче местата на кои ќе го користите кремот,
оставете кожата да биде влажна и потоа лесно намачкајте го кремот во многу

тенок слој на целните подрачја ( брчки, подочњаци) и останете без израз
(мимики) 2 до 3 минути. Кога производот ќе се исуши веднаш ќе забележете
драстични резултати. Избегнувајте контакт со очите. Ако производот влезе
во окото, веднаш измијте се со вода. Ако се појави црвенило или иритација,
не користете го производот.

За повеќе информации и нарачки преку телефон јавете се на:

074-220-200


We Also Recommend