KFD PREMIUM GLUTAMINE – 500 G – Tropical Fruit

KFD PREMIUM GLUTAMINE – 500 G – Tropical Fruit

  • ден 990.00
    Unit price per 


  • Економично пакување
  • Поддршка за имунитет и регенерација
  • Интересен спектар на вкусови


Препорачано