Дигалка за кола

Дигалка за кола

  • ден 1,999.00
    Unit price per 


Карактеристики и предности
Систем за спуштање
Две тркала со тркалачки лежишта
Преносна рачка
Кутија за складирање
Цврста конструкција со безбедносен вентил за преоптеретување
Спецификација на продуктот
Макс.подигање 2.000kg
Мин.висина 135mm
Макс.висина 356mm
Висина на подигање 221mmПрепорачано