Лукзузен апартман во Охрид
Лукзузен апартман во Охрид
Лукзузен апартман во Охрид
Лукзузен апартман во Охрид
Лукзузен апартман во Охрид
Лукзузен апартман во Охрид
Лукзузен апартман во Охрид
Лукзузен апартман во Охрид

Лукзузен апартман во Охрид

Regular price ден 3,000.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

Луксузно опремен апартман (стан) во новоградба.

Станот има две спални,дневна со кујна и купатило.

Сите соби се со балкони.

Има и сопствен паркинг. 

Број за резерваци:074-220-200