ПЕГЛА НА ПАРЕА МАКС

  • ден 1,099.00
    Unit price per 


Моќност: 2000w
Керамичка навлака на плочата
Систем против создавање на каменец
Систем против капење
Самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа

Препорачано