ПЕГЛА ЗА КОСА 2 ВО 1 АДЛЕР

ПЕГЛА ЗА КОСА 2 ВО 1 АДЛЕР

  • ден 1,110.00
    Unit price per 


Моќност: 1600w
Температурни нивоа:2
Копче за ладен впздух
Кука за закачување
Рачка на склопување

Препорачано