ПЕГЛА ЗА КОСА МЕСКО

  • ден 910.00
    Unit price per 


Моќност: 20 W
Максимална моќност 350W
Прекинувач за вклучување / исклучување
Керамички плочки
Димензија на плочките 23х90мм
Брзо загревање (PTC)
Ротирачки кабел 360 степен


Препорачано