Правосмукалка за Кола

  • ден 1,050.00
    Unit price per 


Правосмукалка за Кола

Правосмукалка за отпад или истурена течност во вашиот автомобил.⠀

🎽Чисти во длабочина.

🎽Димензии: 25 x 18 см.

🎽Со 3 различни глави за чистење.

🛫 ✅Достава каде било во Македонија, во рок од 48 часа.

🛫 ✅За повеќе информации и нарачки преку телефон јавете се на:
074 220 200


Препорачано