Прекривка за Машина за Перење

  • ден 499.00
    Unit price per 


ПРЕКРИВКА ЗА МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ

😍Супер понуда за прекривка за машина за перење која ја штити истата од влага

💝Заштита од влага и прскање со вода во бањата

💝Уникатен дизајн !

✔️✔️За само 499 Ден. 2 парчиња за само 899 ден✔️✔️

🛫 ✅Бесплатна достава на територијата на Македонија во рок од 48 часа

🛫 ✅За повеќе информации и нарачки преку телефон јавете се на:
074 220 200


Препорачано