Тутун за наргиле REVOSHI

  • ден 800.00
    Unit price per 


Тутун за наргиле од доста познатиот бренд REVOSHI.

Произвотство Турција.

Количина:250гр

Вкусови:

-Strawberry

-Strawberry-Blueberry

-Strawberry-Banana

-Eskimo Melon

-Grappe-Mint

-Eskimo Waterlemon

-Mojito

-Eskimo pineapple

-Mandelas 27


Препорачано