Серум за брз раст на трепки

Серум за брз раст на трепки

  • ден 1,200.00
    Unit price per 


Долгигусти и темни трепки за 28 дена . Серумот Tmore е најбрз и нај ефикасен природен стимулатор за растење и јакнење на трепкитеГо поттикнува растот на нови и подолги трепкија зголемува густината на трепките дури за 85%, го спречува нивното кршење и опаѓање и постигнува ефект на темни и убави трепки без користење маскараРезултатите се видливи после само 2 до 4 седмициВеќе после еден месец трепките ќе ви бидат погустиподолги и природно потемникако да сте нанеле маскара