За Нарачки: 074 220 200 | WhatsApp | Viber | Instagram | Facebook | Е-Маил: info@kupionline.mk |

Ротирачка Механичка Метла за Чистење - kupionline.mk
Ротирачка Механичка Метла за Чистење - kupionline.mk
Ротирачка Механичка Метла за Чистење - kupionline.mk
Ротирачка Механичка Метла за Чистење - kupionline.mk

Ротирачка Механичка Метла за Чистење

Regular price ден 749.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

Ротирачка Механичка Метла за Чистење - Спин Броом

✔️Без батерии и без кабли
✔️Чисти влажни или суви површини
✔️Со притискање на едно копче механичката чисталка е празна.
✔️Лесен - под 1,5 кг
✔️Работи со две четки кои ротираат и ја вовлекуваат нечистотијата !
✔️Совршен за повеќето типови подови
✔️Контејнер за собирање на сметот со голем капацитет кој лесно се празни со еден допир.

🛫 ✅Бесплатна достава каде било во Македонија, во рок од 48 часа

🛫 ✅За повеќе информации и нарачки преку телефон јавете се на:
074 220 200