ТОСТЕР СЕНДВИЧ МАКС

  • ден 1,699.00
    Unit price per 


Mоќност: 920w
Грил плоча: 25,5 x 21,5sm
Отстранливи грил плочи за 4 лепчиња
Автоматски термостат
Хоризонтално и вертикално складирање
Кабел лесен за складирање

Препорачано