ТОСТЕР СЕНДВИЧ ЛИДЕР

  • ден 2,200.00
    Unit price per 


Моќност: 2000W
Прилагодлив термостат
Нелепливи грил плочи
Се отвора до 180⁰ - како отворена скара
Променлив зглоб: вертикалниот простор помеѓу горната и долната плоча
Отстранливи плочи
Димензија на плочите: 243x340mm


Препорачано