Trec Whey 100 2275 gr

  • ден 2,550.00
    Unit price per Чист протеин идеален за добивање и одржување на мускулната маса

  • Состав во доза од 30гр
  • Протеини 24.36гр,
  • Јагленихидрати 2,34 од кои шекер 0,54гр,
  • Масти 0.87гр од кои заситени 0,51гр
Бренд: 

Препорачано