ТУТУН ЗА НАРГИЛЕ REVOSHI

  • ден 800.00
    Unit price per 


Тутун за наргиле од доста познатиот бренд REVOSHI.

Произвотство Турција.

Количина:250гр

Вкусови:

-Kiwi

-Pancho Villa

-Eskimo Lemon

-Eskimo Cola


-Me Cantare Kassi A


-Free Spartacus


-Eskimo Candy

-Pacific Wind 

-Mint


Препорачано