Xtend BCAA 414g | 30 serv – Fruit Punch

Xtend BCAA 414g | 30 serv – Fruit Punch

  • ден 1,390.00
    Unit price per 


  • Поддршка на растот на мускулите†
    Поддршка во закрепнувањето†
    Надополнување на електролити†
    7 g аминокиселини со разгранет ланец (ВСАА), 0 g јаглехидрати, 0 g шеќери, 0 калории во сервирање

Препорачано