PowerBar Mix-Shaker

PowerBar Mix-Shaker

  • ден 250.00
    Unit price per 


PowerBar Mix Shaker е совршено решение за правење на протеински прстени стилски и лесни за составување. Шејкерот со четири дела има отстранливо сито што го минимизира формирањето на грутки. После уживањето, лесно може да се снабди и исчисти во машината за миење садови.

Препорачано