Resistance Band inSPORTline Morpo Light – 130 cm

Resistance Band inSPORTline Morpo Light – 130 cm

  • ден 890.00
    Unit price per 


Силни пластични зафати
Материјал отпорен на влага и пот
Ниска тешкотија
Отпорност: 1,4 кг
Должина: 130 см
Дијаметар: 9 mm
Материјал: ТПР, ПП
Употреба: ефикасен тренинг за целото тело, погоден за истегнување пред и по тренинг.

  • Број за нарачки:074-220-200

Препорачано