Splendor Hotel & SPA 5* - Dhermi, Albania

 • ден 0.00
  Unit price per 


Зафатеност \ Тип на сместување Полупансион Полн пансион Ноќевање со појадок за две лица ( цена за престој за 1 ноќ)
Еднокреветна соба 0€ 0€ 0€
Стандардна Двокреветна соба (цена по лице) 0€ 0€ 0€
Стандардна Трокреветна соба (цена по лице) 0€ 0€ 0€
Апартман (цена по лице) 0€ 0€ 0€Во цената не е вклучена туристичка такса од 1 евро по лице на ден.

ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦЕНИТЕ:

 • Собите се достапни по добиено барање
 • Политика на отказ на резервацијата: до 7 денови - бесплатно; помалку од 7 денови 50%, еден ден пред доаѓање 100%

УСЛОВИ ЗА ПЛАЌАЊЕ:

Цените се изразени во евра со денарски курс од 62.00 деанари.
Авансно плаќање по фактура.

ОПШТИ УСЛОВИ:

 • За програмата важат Опшите Услови за патување на СКТМ.
 • Организатор на патувањето е DMC Balkans Travel & Events.
 • Бројот на лица кои се сместуваат во собите треба да е соодветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патување. Сопственикот нема да дозволи сместување на ненајавени лица.
 • Организаторот го задржува правото да го откаже во целост аранжманот како резултат на пандемија без рефундација, но со можност за издавање на ваучер кој клиентите ќе го искористат во следниот период согласно моменталните услови.
 • Организаторот го задржува правото да ја промени цената на аранжманот во случај на промена на цената на хотелот.
 • Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.

  Препорачано