Бодибилдинг појас

Бодибилдинг појас

Regular price ден 1,790.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

POWER SYSTEM Dipping Beast е изработен од многу издржлив најлон материјал. Овој ремен е надополнет со ланец висококвалитетен челик, кој може да се користи за прицврстување на товарот на поефективен тренинг. Користете го ременот ако тренингот со тегови е премногу лесен и треба да го зголемите товарот. Обично, тежинските ремени се користат за вежбање на чудак на паралелните шипки со сопствената тежина попречена од дополнителни тежини. Оптоварувачкиот појас е погоден за корисници со голема моќ, насочени кон спортови во сила.