Ely MMA Sparring Gloves – Black/White
Ely MMA Sparring Gloves – Black/White
Ely MMA Sparring Gloves – Black/White
Ely MMA Sparring Gloves – Black/White

Ely MMA Sparring Gloves – Black/White

Regular price ден 2,590.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

Премиум дизајн на јаглерод заедно со супериорна конструкција на ракавици за да ги зголемите вашите ММА вештини.