Сублимациски принтер
Сублимациски принтер
Сублимациски принтер
Сублимациски принтер
Сублимациски принтер

Сублимациски принтер

Regular price ден 36,000.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

Сублимациски принтер,скенер,мултифункционален Epson WF-7710,екран на допир,одличен за печатење на МАИЦИ,ЧАШИ,ЧИНИИ,СЛОЖУВАЛКИ и многу други работи,предноста е што печати А4 и А3 големина,користен е 6 месеци и купен 52.000 денари,принтерот е во работна функција и секој ден се одржува заедно со принтерот следи и гратис обука за користење на сите работи и започнување на бизнис.

Број за нарачки:074-220-200