Gaspari Nutrition Shaker Gaspari Lift Loud Lift Heavy 500 ml.

Gaspari Nutrition Shaker Gaspari Lift Loud Lift Heavy 500 ml.

  • ден 290.00
    Unit price per 


  • Одличен дизајн
  • Цврсто затворање што спречува протекување
  • Содржи комора за таблети или прашок
  • Оптимална големина

Препорачано