Gel Glove Wraps – Black/White
Gel Glove Wraps – Black/White
Gel Glove Wraps – Black/White
Gel Glove Wraps – Black/White

Gel Glove Wraps – Black/White

Regular price ден 690.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

Обвивки за ракавици со гел Gorilla Wear се совршени за крајна заштита за време на тренинг и натпревари.