Хиперреалистични цртежи
Хиперреалистични цртежи

Хиперреалистични цртежи

Regular price ден 10,000.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

Набавете хиперреалистицен портрет од нашиот најпознат македонски хиперреалист Марио Шапкар.

Испратете ваша фотографија и нарачајте хиперреалистичен портрет со вашиот лик или со ликот на вашите сакани. 

Димензија:A3 Format(42x30)

 Број за нарачки:074-220-200