KFD POWER BAND SET

KFD POWER BAND SET

  • ден 1,990.00
    Unit price per 


Изработен од траен латекс.

Отпорност од 4,5 кг до 38,6 кг.

Удобно и практично.

  • Број за нарачки:074-220-200

Препорачано