Ресторан и винарија Лагадин(Охрид)

  • ден 0.00
    Unit price per 


Се изнајмуваат ресторан и винарија во населбата Лагадин. Ресторанот и винаријата кои се во завршна фаза се во стил на модерно и традиционално. Двата објекти располагаат со сопствен паркинг и надворешната тераса има поглед на езеро. 

Цена по договор

Телефонски број за контакт:074-220-200


Препорачано