XXL-MEASURING SPOON (30cm)

XXL-MEASURING SPOON (30cm)

  • ден 90.00
    Unit price per 


– Одлична алатка за малку пари
– Идеален за сите производи во прав и течност
– Лесно може да црпи и во екстра-големи паковања
– Содржи мерења за да бидете сигурни дека ќе го добиете точниот износ
– 30цм должина на дршка


Препорачано