Појас за врат против болка

  • ден 1,200.00
    Unit price per 


Појас за врат против болка 

Болките во вратот може да бидат тешки .Без разлика дали сте уморни од работа пред компјутер, лошо спиење овој појас за масажа на вратот, има за цел да ги третира болките во вратот и да ви помогне да се опуштите . Ги смирува болките во вратот и ги релаксира точките на вкочанетост. Веднаш ќе се чувствувате подобро. Има вградени 5 магнети кои ја ослободуваат вкочанетоста и болката во вратот. Со носење на појасот освен ослободување од болката ќе се чувствувате и подобро. . Според истражувањето, забележано е дека масажата на рамото и вратот може да го зголеми нивото на серотонин и допамин кои го подобруваат расположението.

Појасот може да се носи во текот на целиот ден.


Препорачано