POWER SYSTEM WRIST WRAPS wrist bandages
POWER SYSTEM WRIST WRAPS wrist bandages

POWER SYSTEM WRIST WRAPS wrist bandages

Regular price ден 490.00
Unit price  per 
Вклучен данок.

Завои за кревање на тегови изработени од силен, еластичен материјал во комбинација со долготраен памук